Rick Fedrizzi, Chairman & CEO, WELL Building Institute over bijzondere samenwerking voor het appartementencomplex ‘Aan de Rijn’

Woningbelegger Vesteda heeft het WELL Building Standaard certificaat toegewezen gekregen voor het appartementencomplex ‘Aan de Rijn’ in Arnhem; het eerste WELL gecertificeerde wooncomplex in Nederland èn het eerste woongebouw in de wereld dat in bewoonde staat WELL gecertificeerd is.

Rick Fedrizzi, Chairman & CEO van het International WELL Building Institute licht graag een persoonlijke boodschap toe met betrekking tot de WELL certificatie van het appartementencomplex ‘Aan de Rijn’ en onze behaalde resultaten tot nu toe.

WELL is een certificering om de impact van een gebouw op gezondheid, comfort en welzijn van de gebruiker te verbeteren

De WELL Building Standard (WELL) is de nieuwe gezondheids- en welzijnsstandaard voor gebouwen. WELL is een certificering om de impact van een gebouw op gezondheid, comfort en welzijn van de gebruiker te verbeteren. Zo spelen luchtkwaliteit in en om het gebouw, voldoende daglicht, aandacht voor de kwaliteit van het drinkwater en het stimuleren van een gezonde levensstijl een rol in de criteria van WELL.

Meer weten over WELL of over de succesvolle samenwerking voor het complex ‘Aan de Rijn’? Lees hier verder.

Meer projecten

Project Anton Geesinkhuis opgeleverd, ingericht en grotendeels verhuurd!

Het voorschouwen is gestart op het project DC Maarssen

De werkzaamheden verlopen voorspoedig bij het project van Odink&Koenderink!

Persbericht| Progam Vastgoed B.V. verhuurt zichtlocatie aan Rijksweg A16

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd