Vastgoedontwikkeling

Kom in contact

Kees Jan Verplanke

keesjan@progam.nl

078 681 80 22

Taco Verplanke

taco@progam.nl

0654286655

Progam Vastgoedontwikkeling is een onafhankelijke ontwikkelaar op het gebied van commercieel vastgoed. Progam staat voor duurzaam en verantwoord bouwen met een hoog afwerkingsniveau. Wij bieden meerwaarde door onze korte lijnen en een slagvaardig ontwikkelingsplan.

Specialist in bedrijfsverzamelgebouwen

Progam Vastgoedontwikkeling is specialist in bedrijfsverzamelgebouwen, kantoren en kantoorvilla’s in de regio Rijnmond en Drechtsteden. Alle projecten zijn zeer functioneel van opzet en beschikken over een hoogwaardig opleveringsniveau. Uiteraard ontwikkelen wij energiezuinige gebouwen met energielabel A en gebruiken wij milieuvriendelijke materialen.

Ontwikkelingsmanagement

Wij begeleiden onze projecten met beheersing van tijd, geld en kwaliteit. Onze kennis en deskundigheid stellen wij graag beschikbaar. Gedurende het gehele ontwikkelingstraject zorgen wij voor een en goede communicatie en begeleiding. Wij regelen alles van A tot Z. Ook bewaken we, niet onbelangrijk, financieel het project.

Regio Rijnmond en Drechtsteden

Regio Rijnmond en Drechtsteden zijn voornamelijk de werkgebieden van Progam Vastgoedontwikkeling. Op dit moment zijn wij bezig met de realisatie van bedrijfsverzamelgebouwen in Barendrecht, Hoogvliet, Ridderkerk, Zwijndrecht en Dordrecht. Bekijk hier onze projecten of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 078-6818022.

Projecten

Nieuw in de verhuur: Toermalijnring 600 te Dordrecht!

PROGAM Vastgoedontwikkeling koopt 2 hectare bouwgrond op Nieuw Reijerwaard!

De heiwerkzaamheden zijn gestart van de nieuwbouw op bedrijventerrein Dordtse Kil te Dordrecht!