Progam Bouwmanagement zet zich in voor ‘Gezonde kantoren’ door middel van De WELL Building Standard

Als Progam Bouwmanagement houden wij ons al jaren bezig met thema’s als ‘Gezonde kantoren’ en werkomgevingen als ‘Healthy and inspiring offices’.

Dit thema staat steeds centraler op de agenda van menig werkgever. Immers zijn de werknemers DE human capital van het bedrijf.

De vraag is vaak: ‘Hoe creëer ik dit?’

Progam Bouwmanagement B.V. is de specialist op het gebied van de WELL Building Standard. WELL is een performance-based systeem voor het meten, certificeren en het toezicht houden op kenmerken van het bebouwde milieu die van invloed zijn op de gezondheid en het welzijn van de mens. Denk hierbij aan factoren zoals: lucht, water, voeding, licht, fitness, comfort en geest. WELL is gefundeerd op medisch onderzoek. Dit onderzoek verkent de verbanden die gelegd kunnen worden tussen de gebouwen waar we meer dan 90% van onze tijd besteden en de gevolgen voor ons als gebruikers op het gebied van gezondheid en welzijn.

De WELL Certified en WELL Kern en Schil Compliant als meetbare tool
De ontwikkelingen op het gebied van ‘WELL Certified’ en ’WELL Kern and Schil Compliant‘ kunnen u helpen bij het creëren van een juist bebouwde omgeving. Hiermee zullen factoren zoals voeding, fitness, stemming, slaappatronen en prestaties van de gebruikers verbeteren. Een WELL Certified project heeft het potentieel om een meetbare waarde toe te voegen aan de gezondheid, het welzijn en het geluk van de gebruikers van het gebouw.

Stel de mens centraal
Door het plaatsen van mensen in het centrum van het ontwerp, de bouw, exploitatie en ontwikkelingsbeslissingen hebben we de mogelijkheid om een betekenisvolle waarde toe te voegen aan het vastgoed, het genereren van een besparing op de personeelskosten en het verbeteren van de menselijke belevenis, de gezondheid en het welzijn.

Door middel van WELL wordt een gezonde woon- en werkomgeving gecreëerd. Op deze manier wordt de gezondheid en de kwaliteit van leven van de gebruikers wereldwijd verbeterd.

Nieuwsgierig naar de WELL Building Standard?
Op dit moment realiseren wij een project op het Science Park welke gebaseerd is op het WELL Building Standard principe.

Wellicht bent u als organisatie geïnteresseerd in dit onderwerp. Voor meer informatie omtrent dit onderwerp of het maken van een afspraak kunt u terecht bij Dick Vink (06-11366975).

Meer projecten

Door de coronacrisis ligt de gezondheid binnen gebouwen onder een vergrootglas, maar de vastgoedcategorie onderwijs is misschien wel de grootste opgave.

Toekenning WELL Certificaat Gold voor HumanTotalCare!

Vesteda behaalt WELL Building Standard certificaat

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.