TE HUUR: vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw met koel-/vriesruimte op Vaanpark 3 te Barendrecht

TE HUUR: Riga 2 – Vaanpark Barendrecht

Representatief vrijstaand bedrijfscomplex bestaande uit een functionele bedrijfshal met gedeeltelijk koel-/vriesfaciliteit en een daarvoor gelegen luxe kantoor in twee lagen.

Het gebouw beschikt over een onderheide laad-/loskuil met 2 docks,
3 elektrisch bedienbare overheaddeuren op maaiveldniveau, ca. 402 m2 aan koel-/vriesruimte en een royaal eigen afgesloten voorterrein ten behoeve van het laden en lossen.

Het kantoorgedeelte is uitgevoerd in twee bouwlagen en beschikt over een compleet en net opleverniveau met o.a. ruime daglichttoetreding, systeemplafonds met LEDverlichting, verwarming en koeling middels plafondunits en luxe sanitaire voorzieningen.

Locatie:

Het complex bevindt zich op het moderne bedrijventerrein Vaanpark 3. Vaanpark is opgesplitst in 4 gedeelten; Vaanpark 1 t/m 4. De infrastructuur op bedrijventerrein Vaanpark is ruim opgezet. Het terrein wordt ontsloten via de Carnisser Baan en is gelegen langs rijksweg A29. Busverbindingen en tramverbinding zijn op loopafstand aanwezig.

Meer weten?

Download hier de brochure of neem direct contact op met Makelaardij van Vliet voor meer informatie!

Meer projecten

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

Het dak en de gevels van DC Maarssen zijn bijna dicht!

PROGAM zoekt bedrijfspanden met buitenterrein

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

De voortgang van het nieuwbouwproject Ritmeester aan de Nijmegenstraat in de Waalhaven te Rotterdam verloopt voorspoedig. Een nieuwe bedrijfshal met een volledige PGS 15 voorziening!

We zijn gestart met de montage van de staalconstructie voor het project van Odink&Koenderink