Te huur/te koop: vrijstaand kantoorgebouw te Hendrik-Ido-Ambacht

Te huur/te koop: Modern vrijstaand kantoorgebouw in twee bouwlagen gelegen op een uitstekende locatie aan de Reeweg in Hendrik-Ido-Ambacht, direct nabij de op- en afritten van rijksweg A16.

Het kantoorgebouw is ingedeeld in diverse compartimenten en beschikt over een net opleverniveau. Door de twee entrees op de begane grond (één entree voor de begane grond en één entree voor de verdieping) is verhuur per bouwlaag evt. uitstekend mogelijk. Op de verdieping is thans nog ca. 64 m² (netto) verhuurd aan derden. Het resterende deel van het kantoorgebouw is per 1 januari 2020 leeg en beschikbaar voor gebruik.

De kavel waarop het kantoorgebouw zich bevindt, is bereikbaar door middel van een betonnen brug die tevens toegang biedt tot het identieke kantoorgebouw aan de linkerzijde van de kavel.

Locatie:

De Reeweg grenst aan bedrijventerrein De Sandeling dat langs rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) gesitueerd is. De locatie biedt tevens uitstekende verbindingen van en naar rijksweg A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem).

Meer informatie?

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar Bedrijfsmakelaardij Van Vliet, klik hier door naar de website.

Meer projecten

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

Het dak en de gevels van DC Maarssen zijn bijna dicht!

PROGAM zoekt bedrijfspanden met buitenterrein

De oplevering van het gloednieuwe DC aan de Pudongweg te Schiphol Rijk komt steeds dichterbij!

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

De voortgang van het nieuwbouwproject Ritmeester aan de Nijmegenstraat in de Waalhaven te Rotterdam verloopt voorspoedig. Een nieuwe bedrijfshal met een volledige PGS 15 voorziening!