Te huur/te koop: vrijstaand kantoorgebouw te Hendrik-Ido-Ambacht

Te huur/te koop: Modern vrijstaand kantoorgebouw in twee bouwlagen gelegen op een uitstekende locatie aan de Reeweg in Hendrik-Ido-Ambacht, direct nabij de op- en afritten van rijksweg A16.

Het kantoorgebouw is ingedeeld in diverse compartimenten en beschikt over een net opleverniveau. Door de twee entrees op de begane grond (één entree voor de begane grond en één entree voor de verdieping) is verhuur per bouwlaag evt. uitstekend mogelijk. Op de verdieping is thans nog ca. 64 m² (netto) verhuurd aan derden. Het resterende deel van het kantoorgebouw is per 1 januari 2020 leeg en beschikbaar voor gebruik.

De kavel waarop het kantoorgebouw zich bevindt, is bereikbaar door middel van een betonnen brug die tevens toegang biedt tot het identieke kantoorgebouw aan de linkerzijde van de kavel.

Locatie:

De Reeweg grenst aan bedrijventerrein De Sandeling dat langs rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) gesitueerd is. De locatie biedt tevens uitstekende verbindingen van en naar rijksweg A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem).

Meer informatie?

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar Bedrijfsmakelaardij Van Vliet, klik hier door naar de website.

Meer projecten

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd

Fase II van de eilandkavels te Halsteren is in ontwikkeling.

Persbericht| Progam Vastgoed B.V. verhuurt zichtlocatie aan Rijksweg A16

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd