Te huur: bedrijfsunits met of zonder entresolvloer op Cornelisland te Ridderkerk!

Nieuwe bedrijfsunits met of zonder entresolvloer op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein Cornelisland in Ridderkerk, direct langs de rijkswegen A15 en A16.

De units worden aangeboden in verschillende varianten, met verschillende soorten entresolvloeren die kunnen worden gebruikt voor opslag, kantine, showroom, magazijnruimte of kantoor. Verder zijn de units o.a. voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur, een luxe toiletruimte, verwarming en raampartijen boven de overheaddeur.

Veel van de units beschikken over een glasvezelaansluiting. Bedrijfsruimte vanaf 68 m², met of zonder entresolvloer van 37 m² tot 66 m². Huurprijzen variërend van € 750,- tot € 850,- per maand excl. BTW.

Per direct beschikbaar.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Makelaardij Van Vliet, of neem contact op met één van de makelaars: Jacob Herrewijnen, Jan Scheurwater RT of Paul Norbruis RM RT via 0180 – 43 43 43

Meer projecten

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

Het dak en de gevels van DC Maarssen zijn bijna dicht!

PROGAM zoekt bedrijfspanden met buitenterrein

De oplevering van het gloednieuwe DC aan de Pudongweg te Schiphol Rijk komt steeds dichterbij!

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

De voortgang van het nieuwbouwproject Ritmeester aan de Nijmegenstraat in de Waalhaven te Rotterdam verloopt voorspoedig. Een nieuwe bedrijfshal met een volledige PGS 15 voorziening!