Project Eurobox Self Storage te Gouda: een aanvang gemaakt met het maken van de nieuwe vloeren in het bestaande kantoorgebouw

Progam Bouwmanagement begeleidt de herinrichting van een bestaand kantoorgebouw voor Eurobox Self Storage Gouda!

Project Eurobox Self Storage te Gouda

Eurobox Self Storage heeft het kantoorgebouw aan de Groningenweg 10 te Gouda aangekocht voor de transformatie naar een ultramoderne nieuwe Eurobox vestiging van ruim 9.500 m². 

Op het project Eurobox Gouda is een aanvang gemaakt met het maken van de nieuwe vloeren in het bestaande kantoorgebouw.

Inmiddels is de 3e verdieping gestort en de begane grond vloer en voor de bouwvakantie worden verdieping 1 en 2 gestort. Doelstelling is om begin oktober het geheel casco op te leveren waarna de inbouw van de box gestart wordt.

Transformatie

Eurobox Gouda is een mooi voorbeeld van een transformatie van een bestaand kantoorgebouw nu niet naar woningen maar naar opslagboxen. Deze transformatie is een voorbeeld hoe om wordt gegaan met circulariteit en duurzaamheid.“

Locatie

De nieuwe locatie van Eurobox Self Storage bevindt zich op een toplocatie aan de Groningenweg op bedrijventerrein ‘De Goudse Poort’ direct aan de afrit van de snelwegen A12/A20 Rotterdam/Den Haag-Utrecht.

Wilt u meer informatie over de herinrichting?

Houd onze website en socials in de gaten. We houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen! Heeft u vragen? Dick Vink helpt u graag verder (d.vink@progam.nl).

Heeft u interesse in een opslagruimte in de buurt van Gouda?

Eurobox Self Storage Gouda zal de 7e vestiging van Eurobox Self Storage in Nederland worden. Andere vestigingen kunt u vinden in HaarlemHoofddorpLeidenBergen op ZoomRotterdam en Noordwijk. Daarnaast zitten er nog een aantal nieuwe vestigingen in de pijplijn, waarvan wij hopen deze ook dit jaar nog te kunnen realiseren.

Meer projecten

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.