Seggelant-Noord Fase II gaat binnenkort van start!

Medio 2017 start de bouw van fase II op bedrijventerrein “Seggelant-Noord” in Brielle!

Fase II omvat een representatief nieuwbouwproject dat bestaat uit 8 zelfstandige bedrijfspanden met ieder eigen parkeerplaats(en) direct naast de A15!

Van deze 8 bedrijfspanden beschikken 4 bedrijfspanden over een kantoor, goede voorzieningen en een hoog opleveringsniveau. De overige 4 bedrijfspanden worden casco opgeleverd. De panden worden gebouwd met een vrije hoogte van ca. 6,5 meter.

Het nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op bedrijventerrein “Seggelant” met directe aansluiting naar de N218/ Groene Kruisweg en heeft een goede verbinding richting Rotterdam (A15, A20 en A4), het Botlek- Europoortgebied, richting Goeree-Overflakkee en Zeeland richting Antwerpen. De Randstad is op circa 20 autominuten bereikbaar.

Voor meer informatie over dit project zoals de afmetingen, de verdeling van de units, koopsommen en huurprijzen verwijzen wij u graag door naar het koop- en huuroverzicht van onze makelaar. Klik hier

Brielle 3

Meer projecten

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

Het dak en de gevels van DC Maarssen zijn bijna dicht!

PROGAM zoekt bedrijfspanden met buitenterrein

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

De voortgang van het nieuwbouwproject Ritmeester aan de Nijmegenstraat in de Waalhaven te Rotterdam verloopt voorspoedig. Een nieuwe bedrijfshal met een volledige PGS 15 voorziening!

We zijn gestart met de montage van de staalconstructie voor het project van Odink&Koenderink