PROGAM ontwikkelt representatief nieuwbouwproject op bedrijventerrein Kickersbloem 3 – Hellevoetsluis

Binnenkort start de bouw van Kickersbloem 3 te Hellevoetsluis.

Het complex zal worden gebouwd op eigen grond. Kickersbloem 3 ligt ten noordoosten van het bestaande bedrijventerrein Kickersbloem 1 en 2, langs de Ravenseweg richting Oudenhoorn.

Het complex omvat 16 units waarvan de units aan de kopse kanten worden voorzien van een kantoorruimte op de begane grond en drie units krijgen een kantoorruimte op de verdieping. In overleg is het mogelijk om een solitaire kantoorruimte te creëren. Het complex wordt kwalitatief hoogwaardig gebouwd, zowel op het gebied van materiaalgebruik als op duurzaamheid. De grote gevelpuien bestaan uit aluminium kozijnen met geïsoleerde groene beglazing.

Bedrijventerrein Kickersbloem 3 is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Op enkele minuten loopafstand bevind zich een bushalte, welke een verbinding heeft met metrostation Spijkenisse centrum. Het bedrijventerrein is gelegen naast de N494 welke leidt naar de N218 (de Groene Kruisweg). De Groene Kruisweg leidt naar de N57 en de A15 richting Rotterdam en de Europoort.

Voor meer informatie over o.a. oppervlakten, voorzieningen en koopsommen verwijzen wij u graag door naar de brochure, deze vindt u  rechts in de kolom op Funda in Business, klik hier.

Of neem contact op met Toussaint + van Wijk Bedrijfsmakelaars en Adviseurs.

Meer projecten

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd

Fase II van de eilandkavels te Halsteren is in ontwikkeling.

Persbericht| Progam Vastgoed B.V. verhuurt zichtlocatie aan Rijksweg A16

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd