Progam Bouwmanagement sluit zich aan als ‘Vriend’ van de Barendrechtse Uitdaging!

De Barendrechtse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door stichtingen en verenigingen te ondersteunen.

Over ‘De Barendrechtse Uitdaging’

De missie van de Barendrechtse Uitdaging is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en organiseren om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Door Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen, laten bedrijven hun betrokkenheid bij de Barendrechtse samenleving zien.

Ons doel is samenwerking tot stand brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

De Barendrechtse Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van Materialen (spullen), Middelen (geld) en Menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in Barendrecht te verbeteren.

“Wij zijn graag betrokken bij een gezonde woon-, werk- en leefomgeving en daarom ondersteunen wij de Barendrechtse Uitdaging”.

Dick Vink, Program Bouwmanagement

Ook meedoen? 
www.barendrechtseuitdaging.nl
info@barendrechtseuitdaging.nl

Meer projecten

De werkzaamheden verlopen voorspoedig bij het project van Odink&Koenderink!

Volgende week worden de eerste woningen opgeleverd op project Anton Geesink!

De hellingbaan wordt aangebracht op het project van DC Maarssen

De eerste paal is geslagen voor de nieuwbouw van INHUIS Plaza langs de A29 te Heinenoord!

De werkzaamheden verlopen voorspoedig bij het project van Odink&Koenderink!

De nieuwbouw aan de Barckalaan zal eind van deze maand officieel worden opgeleverd!