Progam Bouwmanagement B.V steekt de Olympische Judoploeg een hart onder de riem!

Op uitnodiging van de Judobond heeft Progam Bouwmanagement B.V tijdens de team presentatie Team NL Judo in Arnhem een motivatie aandenken uitgereikt aan de Olympische Judoploeg.

Motivatie aandenken

Van de oude houten delen uit de voormalige dojo van Anton Geesink uit Utrecht heeft Progam Bouwmanagement voor de Olympische Judoka’s en haar staf een motivatie aandenken gemaakt in de vorm van een houten doosje. Het houten doosje is voorzien aan de buitenzijde met historiek , persoonlijk en gevuld met een atribuut die bij de etenswijze past van het land waar de Olympische spelen wordt gehouden : Japan.

Judotempel Budoka

Op de bovenzijde is de beroemde judotempel Budokan gegraveerd. Deze naam zegt de judowereld veel : Anton Geesink won in 1964 goud won en waar de judoka’s wederom haar Olympische wedstrijden gaan houden.
Hiernaast staat de tekst Budokan 2021 en de logo van NOC / NSF. Aan de onderzijde zijn de pesoonlijke namen van de judoka’s gegraveerd. In het doosje bevinden zich Japanse eetstokjes als gebruiksvoorwerp.

Circulariteit

Hergebruik van materialen en een ander doel geven ( circulariteit ) is een belangrijk item. Zelfs de NOC / NSF heeft naast een chef de mission een chef de e-mission aangesteld om de duurzame en circulariteit doelen na te streven.

Alle judoka’s en trainer staff vonden het een bijzondere en uitzonderlijke motivatie aandenken voor de Olympische Spelen.

We zijn zeer trots dat we op deze manier de Olympische ploeg weten te ondersteunen.


Mede met dank aan Intriplo uit Dordrecht.

Meer projecten

Project Anton Geesinkhuis opgeleverd, ingericht en grotendeels verhuurd!

Het voorschouwen is gestart op het project DC Maarssen

De werkzaamheden verlopen voorspoedig bij het project van Odink&Koenderink!

Persbericht| Progam Vastgoed B.V. verhuurt zichtlocatie aan Rijksweg A16

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd