Nog enkele units te huur 40m² in het nieuwe Business Center Vlaardingen!

Voor bedrijventerrein ‘De Vergulde Hand’ in Vlaardingen, strategisch uitstekend gelegen, is het nieuwe representatieve Business Center Vlaardingen gerealiseerd. Wees er snel bij want er zijn nog enkele units te huur!

Door optimale flexibiliteit biedt BC Vlaardingen zowel ondernemers als particulieren alle ruimte. De 9 multifunctionele hoogwaardige Business-units in Business Center Vlaardingen , te gebruiken als bedrijfsruimte, kantoor of showroom, betekenen voor ondernemers een inspirerende werkambiance. De 37 Megaboxen, heel praktisch uitgevoerd met extra hoge deuren, zijn voor particulieren en bedrijven ideaal als opslag, werkplaats en hobbyruimte.

De eigentijdse architectuur, gecombineerd met duurzame materialen, geeft Business Centrum Vlaardingen een uitstraling op niveau. Al met al vormt het nieuwe complex een welkome verrijking voor ‘De Vergulde Hand’.

De 9 Bedrijfsunits

De 9 multifunctionele Business-units vormen het aanzicht van het hoogwaardige en duurzame BC Vlaardingen en worden aangeboden als bedrijfsruimte gecombineerd met kantoorruimte. De Business-units bieden een gezonde werkruimte voor de
hedendaagse ondernemer met een functioneel en praktisch werkklimaat. De ruimten zijn ideaal in te richten voor kantoor, showroom, werkplaats, bedrijfsruimte, magazijn, opslag, productie- en handelsactiviteiten. Alle typen beschikken over een zelfstandige entree met overheaddeur en 2 eigen parkeerplaatsen. Met uitzondering van de hoekunit welke een representatie glazen entree heeft en 5 parkeerplaatsen. De buitenzijde van BC Vlaardingen is smaakvol afgewerkt met heel veel glas wat voor fraai binnenvallend daglicht zorgt (aangenaam werkklimaat).

Voor meer informatie over BC Vlaardingen kunt u terecht op: http://www.bcvlaardingen.nl
Voor meer informatie over de verhuur kunt u contact opnemen met: Indumat Vastgoed te Ridderkerk tel:088 – 4638628

Meer projecten

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.