Nog enkele units te huur 40m² in het nieuwe Business Center Vlaardingen!

Voor bedrijventerrein ‘De Vergulde Hand’ in Vlaardingen, strategisch uitstekend gelegen, is het nieuwe representatieve Business Center Vlaardingen gerealiseerd. Wees er snel bij want er zijn nog enkele units te huur!

Door optimale flexibiliteit biedt BC Vlaardingen zowel ondernemers als particulieren alle ruimte. De 9 multifunctionele hoogwaardige Business-units in Business Center Vlaardingen , te gebruiken als bedrijfsruimte, kantoor of showroom, betekenen voor ondernemers een inspirerende werkambiance. De 37 Megaboxen, heel praktisch uitgevoerd met extra hoge deuren, zijn voor particulieren en bedrijven ideaal als opslag, werkplaats en hobbyruimte.

De eigentijdse architectuur, gecombineerd met duurzame materialen, geeft Business Centrum Vlaardingen een uitstraling op niveau. Al met al vormt het nieuwe complex een welkome verrijking voor ‘De Vergulde Hand’.

De 9 Bedrijfsunits

De 9 multifunctionele Business-units vormen het aanzicht van het hoogwaardige en duurzame BC Vlaardingen en worden aangeboden als bedrijfsruimte gecombineerd met kantoorruimte. De Business-units bieden een gezonde werkruimte voor de
hedendaagse ondernemer met een functioneel en praktisch werkklimaat. De ruimten zijn ideaal in te richten voor kantoor, showroom, werkplaats, bedrijfsruimte, magazijn, opslag, productie- en handelsactiviteiten. Alle typen beschikken over een zelfstandige entree met overheaddeur en 2 eigen parkeerplaatsen. Met uitzondering van de hoekunit welke een representatie glazen entree heeft en 5 parkeerplaatsen. De buitenzijde van BC Vlaardingen is smaakvol afgewerkt met heel veel glas wat voor fraai binnenvallend daglicht zorgt (aangenaam werkklimaat).

Voor meer informatie over BC Vlaardingen kunt u terecht op: http://www.bcvlaardingen.nl
Voor meer informatie over de verhuur kunt u contact opnemen met: Indumat Vastgoed te Ridderkerk tel:088 – 4638628

Meer projecten

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

Het dak en de gevels van DC Maarssen zijn bijna dicht!

PROGAM zoekt bedrijfspanden met buitenterrein

De oplevering van het gloednieuwe DC aan de Pudongweg te Schiphol Rijk komt steeds dichterbij!

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

De voortgang van het nieuwbouwproject Ritmeester aan de Nijmegenstraat in de Waalhaven te Rotterdam verloopt voorspoedig. Een nieuwe bedrijfshal met een volledige PGS 15 voorziening!