Nog enkele twee-onder-een-kapwoningen te koop in BernissePark (Fase 4) te Zuidland!


Het project BernissePark is het nieuwste onderdeel van de wijk Kreken van Nibbeland en kenmerkt zich door haar unieke uitstraling en royale woonoppervlakten.

BernissePark wordt in vier verschillende fases opgebouwd. De vierde fase bestaat uit 38 woningen, waarvan 8 eengezinswoningen voor de verhuur, 14 eengezinswoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen voor de verkoop.

Bij het ontwerpen van deze verschillende woningtypen heeft de architect een moderne twist gegeven aan de klassieke bouw die reeds in Zuidland te vinden is.

Inmiddels zijn alle eengezinswoningen van fase 4 verkocht, maar er zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar! De bouw zal van start gaan in juni 2019.

Type “Lombardier” – Royale twee-onder-een-kapwoningen
De twee-onder-één kapwoningen in Bernissepark zijn schitterende en zeer grote woningen. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van ruim 10,76 meter. 
Dit geeft op de begane grond zeer veel ruimte door de woonkamer met de grote open leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers aanwezig, een compleet uitgevoerde badkamer en een afzonderlijke toiletruimte. Op de zolder zijn door de grote ruimte ook veel mogelijkheden aanwezig en voor de technische zaken zoals de CV-ketel, de mechanische ventilatie en de opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger is op de zolder al een aparte ruimte aanwezig. Ook de tuinen zijn ruim en breed.

Kenmerken “Lombardier”
* 178 m2 woonoppervlak;
* 7,56 m breed en 10,76 m diep;
* Standaard 4 slaapkamers;
* Woonkamer en keuken van 58 m2;
* Ruime zolder met aparte technische ruimte;
* Veel optie mogelijkheden;

Meer informatie vindt u in de brochure klik hier. Heeft u interesse of heeft u vragen? Neem dan contact op met makelaardij Toussaint + Van Wijk

Ligging
Vanuit de nieuw te bouwen wijk fietst u in 7 minuten naar het strandje bij de recreatieplas, in 3 minuten naar de winkels en u kunt uw kinderen lopend naar school brengen. Zelfs voor de ‘wine and dine’ hoeft u het dorp niet uit; er zijn diverse leuke horecagelegenheden. 

Met de auto rijdt u via de Gemeenlandsedijk Zuid zo de N218 op, die aansluit op de A15. Rotterdam ligt op een half uurtje afstand en Den Haag en Gouda bereikt u binnen 3 kwartier. In Zuidland stopt bus 106 die Brielle en Spijkenisse met elkaar verbindt. In Spijkenisse kunt u met de metro verder reizen naar Rotterdam.

Download de brochure

Meer projecten

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.