Informatiebijeenkomst nieuwbouwboerderij te Zuidland op zaterdag 7 april!

Kom naar informatiebijeenkomst over nieuwbouwboerderij op zaterdag 7 april

Een buitenkans voor starters en anderen die modern, compact en betaalbaar willen wonen. Dat is nieuwbouwproject Bernissehoeve in Zuidland. Deze nieuwbouwboerderij krijgt twintig compacte appartementen: studio’s, tweekamerappartementen en woningen over twee lagen (maisonnettes). De verkoop is nog niet begonnen, maar de prijsindicaties zijn al wel bekend: van circa 97.500 tot ongeveer 141.500 euro (v.o.n.). Op zaterdag 7 april is er een informatiebijeenkomst op het kantoor van Toussaint + Van Wijk Makelaardij (Jan Campertlaan 8, Spijkenisse). Je bent daar tussen 11.00 en 13.00 uur welkom.

Bernissehoeve: prachtig gebouw, traditionele uitstraling

Nieuwbouwboerderij Bernissehoeve wordt een prachtig gebouw met een traditionele uitstraling. Het wooncomfort is daarnaast helemaal van nu. Het aanbod wordt zeer gevarieerd: studio’s tweekamerappartementen en maisonnettes. Ook de oppervlaktes variëren sterk, van 40 tot 75 vierkante meter. Bernissehoeve is dan ook geschikt voor verschillende doelgroepen: jonge singles, oudere alleengaanden, maar ook stellen, al dan niet startend op de woningmarkt. Als je een appartement in Bernissehoeve koopt, koop je er automatisch een of twee parkeerplaatsen bij. De kosten daarvan komen nog bij de koopsom.

Wonen nabij winkels, horeca en andere voorzieningen

Bernissehoeve komt in de Zuidlandse nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland, nabij de brede school De Vlasbloem. Je woont hier op loopafstand van het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied Bernisse. Ook het sfeervolle dorpscentrum van Zuidland, met voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen en diverse cafés en restaurants, ligt dichtbij. Behalve voldoende winkels beschikt Zuidland over talrijke andere voorzieningen, zoals twee basisscholen, kinderopvang, sportverenigingen, een sporthal, een openlucht zwembad en een natuurijsbaan. Het dorp ligt op een halfuur autorijden van Rotterdam. Een vaste busverbinding verbindt Zuidland met Spijkenisse en andere plaatsen in de regio.

Interesse? Kom naar de informatiebijeenkomst op 7 april

Heb je belangstelling voor nieuwbouwproject Bernissehoeve? Kom dan zaterdag 7 april tussen 11.00 uur en 13.00 uur naar de informatiebijeenkomst bij Toussaint + Van Wijk Makelaardij, aan de Jan Campertlaan 8 in Spijkenisse.

Bron: https://nissewaardwoont.nl/

Meer projecten

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.