In samenwerking met JAWEL Bouw ontwikkelt Progam Vastgoedontwikkeling twaalf koopwoningen in Stampersgat!

In samenwerking met JAWEL Bouw ontwikkelt Progam Vastgoedontwikkeling twaalf koopwoningen op de locatie van de voormalige pastorietuin achter plan Rebus in Stampersgat. 

Deze week hebben wethouder Hans Wierikx van de gemeente Halderberge en Peter Jakobs van Jawel Bouw de realisatieovereenkomst getekend.

De wethouder is blij dat het tempo erin zit. “Er is in de kleinste kern van Halderberge grote behoefte aan betaalbare woningen voor starters en senioren. Met de bouw van plan Rebus wordt aan die ambitie gewerkt. In aanvulling daarop zijn we samen gaan onderzoeken of er ook woningen op het terrein achter plan Rebus mogelijk zijn. Dat lukt nu. Een mooie stap voor Stampersgat en de leefbaarheid van het dorp.”

Naar verwachting zal de verkoop in het eerste kwartaal van 2021 kunnen starten in samenwerking met Makelaardij Sweere uit Oud Gastel. Bij zeventig procent verkoop kan er in de zomer van 2021 gestart worden met het bouwrijp maken van de locatie.

Over het project

De koopwoningen hebben een oppervlakte van 65 vierkante meter. Bij zes woningen kunnen de bewoners kiezen voor een opbouw waarmee de woning zo’n honderd vierkante meter groot wordt. Zowel de badkamer als de slaapkamer bevinden zich op de begane grond. Het wijkje krijgt naast veel groen ook voldoende openbare parkeerplaatsen en een wandelpad tussen Brugstraat en Havenstraat.

Meer weten? Houd onze website en socials in de gaten. Binnenkort delen we meer informatie!

Meer projecten

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

Het dak en de gevels van DC Maarssen zijn bijna dicht!

PROGAM zoekt bedrijfspanden met buitenterrein

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

De voortgang van het nieuwbouwproject Ritmeester aan de Nijmegenstraat in de Waalhaven te Rotterdam verloopt voorspoedig. Een nieuwe bedrijfshal met een volledige PGS 15 voorziening!

We zijn gestart met de montage van de staalconstructie voor het project van Odink&Koenderink