TE HUUR: BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOORRUIMTE KODDEWEG 24 – 28 te HOOGVLIET-ROTTERDAM

Te huur
Representatieve nieuwbouw bedrijfsunits welke zowel als geheel als in delen voor verhuur beschikbaar zijn. In deze laatste fase van de totale ontwikkeling “Koddeweg” op een van de laatst beschikbare gronden op bedrijventerrein ‘De Gadering’ is er gekozen voor bedrijfshallen met een hoogte van 8 meter, een vloerbelasting van 2.500kg/m² en per unit 2 overheaddeuren.

De units zijn tevens voorzien van 109m² kantoorruimte per unit en zullen in Turn-Key staat worden opgeleverd. De beschikbare units kunnen uiteraard met elkaar worden verbonden en gecombineerd zodat grotere ruimten ook beschikbaar zijn tot een totaal van 2.187 m2 bedrijfsruimte en 327 m2 kantoorruimte.

Ligging/Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto is uitstekend te noemen middels de rijksweg A15 (Europoort-GorinchemNijmegen) en nabij gelegen knooppunt Benelux (A15/A4). Per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, op slechts 3 minuten lopen ligt metrostation “Tussenwater”.

Meer weten over de indeling, oppervlakten, huurprijs en overige informatie.
Bekijk hier de brochure: Koddeweg24-28.170724

Interesse? Neem contact op met Schaub & partners bedrijfshuisvesting tel: (010) 422 32 20.

Meer projecten

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

Het dak en de gevels van DC Maarssen zijn bijna dicht!

PROGAM zoekt bedrijfspanden met buitenterrein

De oplevering van het gloednieuwe DC aan de Pudongweg te Schiphol Rijk komt steeds dichterbij!

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

De voortgang van het nieuwbouwproject Ritmeester aan de Nijmegenstraat in de Waalhaven te Rotterdam verloopt voorspoedig. Een nieuwe bedrijfshal met een volledige PGS 15 voorziening!