HumanTotalCare ontvangt BREEAM certificaat!

Als adviseur van vele duurzame en gezonde projecten heeft Progam Bouwmanagement dit project in Son en Breugel mogen begeleiden.

De nieuwbouw voldoet onder andere aan de BREEAM-NL Excellent-certificering. Met BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie worden gebouwen beoordeeld op negen verschillende duurzaamheidsonderwerpen: management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik en ecologie en vervuiling.

Inmiddels hebben we het certificaat ontvangen met een score van 73,73%.
Benieuwd naar de subscore per categorie? We delen het graag, via onderstaande download knop.

Over HumanTotalCare

HumanTotalCare startte eind 2017 met de renovatie en de nieuwbouw van haar hoofdkantoor in Son. Het gebouw is in Nederland het toonbeeld van duurzaamheid voor mens en milieu. Werk, vitaliteit en gezondheid staan centraal en onze eigen kennis en expertise zijn toegepast op de werkomgeving, waarin collega’s samen werken en waarin klanten op bezoek komen.

Het oude kantoorpand is volledig gerenoveerd en naast de renovatie is nieuwbouw gerealiseerd. Beide panden – en daarmee de medewerkers – worden letterlijk en figuurlijk verbonden door de entree en de ontvangsthal. In het nieuwe pand huisvesten HumanTotalCare, de holding van HumanCapitalCare, IT&Care, de regiokantoren van HumanCapitalCare en ArboNed, Focus en Mensely.

Als eerste in Nederland startte HumanTotalCare in 2017 de nieuwbouw conform de Well Building Standard, casco en inrichting. Focus is het welbevinden van medewerkers. Het Well-certificaat is de enige standaard ter wereld voor gebouwen en organisaties die een gezonde werkomgeving garandeert. Het keurmerk is het resultaat van een zeven jaar durend onderzoek naar het effect van werkplek gerelateerde factoren op welzijn

De nieuwe duurzame werkomgeving sluit naadloos aan op de visie en de dienstverlening van HumanTotalCare. Vanuit diverse merken werkt HumanTotalCare aan een vitaler en gezonder werkend Nederland. Op een unieke wijze. Samen met werkgevers geven we invulling aan integraal gezondheidsmanagement. En we werken aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers. We ondersteunen werknemers gedurende hun werkzame leven. We geven inzicht, advies en oplossingen.

Meer projecten

Project Anton Geesinkhuis opgeleverd, ingericht en grotendeels verhuurd!

Het voorschouwen is gestart op het project DC Maarssen

De werkzaamheden verlopen voorspoedig bij het project van Odink&Koenderink!

Persbericht| Progam Vastgoed B.V. verhuurt zichtlocatie aan Rijksweg A16

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd