Heiwerk Cornelisland fase II gestart!

Cornland

Het heiwerk voor Cornelisland fase II is van start gegaan!

Op 6 april wordt de eerste paal officieel geslagen, een bijzonder moment waar ook de wethouder bij aanwezig is!

Cornelisland fase II is voor 100% verkocht maar er zijn nog enkele units te huur!

Fase 2 zal bestaan uit grote bedrijfshallen met kantoor in diverse metrages, onder architectuur gebouwd, zeer compleet opgeleverd en gesitueerd op een modern bedrijventerrein direct langs rijksweg A15.

De units op de kop van het eerste bouwblok, unit 1 en 8, krijgen de nadruk op kantoor en zijn zeer herkenbaar gesitueerd langs de twee hoofd-aanrijroutes van bedrijventerrein Cornelisland, de Schaapherderweg en de Euroweg.

De units aan de voorzijde, unit 2 t/m 7 beschikken over een bedrijfsruimte en kantoor in twee lagen. De units aan het binnenterrein, zijnde unit 9 t/m 14 en unit 15 t/m 21, beschikken over een bedrijfsruimte, een kantoor op de begane grond en een betonnen verdiepingsvloer met ramen boven het kantoor. Deze betonnen verdiepingsvloer wordt opgeleverd als entresolvloer (opslagruimte), maar kan gebruikt worden om het kantoor uit te breiden. De hoekunits, unit 7, 14 en 21 beschikken over een grotere betonnen entresolvloer met ramen in de zijgevel.

Veel aandacht wordt besteed aan duurzame, kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen en een functionele indeling. Deze ingrediƫnten zorgen, tezamen met een prachtige ligging op een steenworp afstand van knooppunt Ridderkerk, voor een ideale succesformule.

Bedrijventerrein Cornelisland is het nieuwste in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein in Ridderkerk langs de A15. Veel ondernemers zien de meerwaarde van uitstekende locatie van het bedrijfsterrein. Het gebied wordt voorzien van een uitstekende infrastructuur en een groene uitstraling.

We houden u op de hoogte!

Meer projecten

Nieuw in de verhuur: Toermalijnring 600 te Dordrecht!

PROGAM Vastgoedontwikkeling koopt 2 hectare bouwgrond op Nieuw Reijerwaard!

De heiwerkzaamheden zijn gestart van de nieuwbouw op bedrijventerrein Dordtse Kil te Dordrecht!

Nieuw in de verhuur: Toermalijnring 600 te Dordrecht!

PROGAM Vastgoedontwikkeling koopt 2 hectare bouwgrond op Nieuw Reijerwaard!

De heiwerkzaamheden zijn gestart van de nieuwbouw op bedrijventerrein Dordtse Kil te Dordrecht!