Gamma Feyenoord P&R te Rotterdam is opgeleverd en feestelijk geopend!

In opdracht van Dunavast B.V. heeft Progam Bouwmanagement de projectmonitoring / begeleiding uitgevoerd voor het project Gamma Feyenoord P&R Rotterdam.

Op Maandag 21-02 vond de officiële oplevering plaats en op dinsdag 22-02 werd de opening van Gamma P&R Noorderhelling te Rotterdam in alle vroegte gevierd met een smakend ontbijt en koffie.

De loftrompet werd gegeven aan het uitvoeringsteam van De Vries en Verburg , Wim de Bruin Architecten (verantwoordelijk voor een nieuw icoon in Rotterdam) Intergamma (en meer dan fantastische bouwmarkt) , Parkeerbedrijf Rotterdam (robuuste P- garage) en Dunavast B.V (met lef ontwikkelde belegger).

Het was een mooie bouwperiode met alle betrokken samenwerkende partijen!

Meer over dit project?

De Vries en Verburg is in Stadionpark gestart met de nieuwbouw van de GAMMA en de Park + Ride garage Noorderhelling. De parkeergarage komt bovenop de bouwmarkt te staan en biedt straks plaats aan 500 auto’s. Een ideale parkeerlocatie voor een bezoek aan het stadion of een doorreis naar het centrum. Klussers kunnen terecht in een goed bereikbare bouwmarkt met 70 eigen parkeerplaatsen.

Gevel met ledverlichting
Parkeren in de nieuwe P+R is straks grotendeels overdekt. Alleen de parkeerplaatsen op het dak zijn in de openlucht. Er is gedacht aan voorzieningen zoals oplaadplekken, bezettingssignalering, cameratoezicht en toiletten. De nieuwe gevel van het gebouw bestaat uit een soort wikkel voorzien ledverlichting die van kleur kan veranderen. De verlichting kan zo ingesteld worden dat het erop lijkt dat het gebouw juicht als bijvoorbeeld Feyenoord scoort.

Meer projecten

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.