Europese subsidie voor bevorderen duurzame inzetbaarheid, Progam helpt je verder!

Werkgevers die werk willen maken van de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers kunnen voor financiële ondersteuning hierbij aankloppen bij het Europees Sociaal Fonds (ESF). Tijdens de aanvraagperiode van 25 tot en met 29 juni is er in totaal € 15 miljoen beschikbaar.

De subsidie is bedoeld om werkgevers in de gelegenheid te stellen om advies over of ondersteuning bij duurzame inzetbaarheid in te huren. Het betreft hier cofinanciering (50% werkgever, 50% ESF), waarbij per bedrijf of instelling het maximale subsidiebedrag € 12.500 bedraagt.

De subsidie Duurzame Inzetbaarheid kent vier doelen:

Het bevorderen van gezond en veilig werken, waaronder een gezondere leefstijl, het terugdringen van werkstress en ongewenst gedrag in de werksfeer.
Het bevorderen van een leercultuur voor werkenden, waaronder het erkennen van niet-bedrijfsspecifieke kennis en vaardigheden.
Het stimuleren van interne mobiliteit van werkenden, het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelmogelijkheden en het begeleiden van werknemers naar het ondernemerschap.
Het bevorderen van een flexibele werkcultuur, waaronder het invoeren van flexibele arbeidstijdenmanagement.

Wij vanuit Progam Bouwmanagement zijn koploper als het gaat om de ontwikkeling van gezonde gebouwen. Wij kunnen je ondersteunen bij het aanvragen van deze subsidie voor gezonde huisvesting/werkplekken en de implementatie daarvan.

Interesse?
Neem direct contact op met Dick Vink (Progam Bouwmanagement).
E-maiL: d.vink@progam.nl
Telefoon: 06 11 36 69 75

Meer projecten

Project Anton Geesinkhuis opgeleverd, ingericht en grotendeels verhuurd!

Het voorschouwen is gestart op het project DC Maarssen

De werkzaamheden verlopen voorspoedig bij het project van Odink&Koenderink!

Persbericht| Progam Vastgoed B.V. verhuurt zichtlocatie aan Rijksweg A16

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd