Wethouder P.W.J. Luijendijk slaat eerste paal bedrijfsunits ‘Riga’ te Barendrecht

Vanmiddag om 15.15 is de eerste, feestelijke paal geslagen door de heer P.W.J. Luijendijk, wethouder ruimtelijke ontwikkeling, onderwijs, vastgoed en accommodaties, verkeer en vervoer. Na dit bijzondere en officiële moment hebben wij samen met alle genodigden het glas geheven op de start bouw in Wijn & Tapas restaurant ‘La Hermana’

Representatief nieuwbouwproject op bedrijventerrein ‘Vaanpark 3’, bestaande uit 24 volledig afgewerkte bedrijfsunits.

Het complex wordt onder architectuur ontwikkeld op eigen grond aan de Riga te Barendrecht, nabij de op- en afrit van rijksweg A29 en nabij de nieuwe onderdoorgang wat Carnisselande en Oud-Barendrecht met elkaar zal verbinden.

Het geheel bestaat uit twee bouwblokken. Blok A bestaat uit 12 bedrijfs-/kantoorunits met een compleet afgewerkt kantoor en een betonnen verdiepingsvloer met ramen boven het kantoor. Deze betonnen verdiepingsvloer wordt opgeleverd als entresolvloer (opslagruimte), maar kan gebruikt worden om het kantoor uit te breiden.

Blok B bestaat uit 12 kleinschalige bedrijfsunits met een betonnen verdiepingsvloer. De verdieping beschikt zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde over gevelpuien met veel daglichttoetreding. De verdieping is eventueel geheel naar wens af te bouwen.

Het terrein is ruim opgezet en beschikt over volop parkeerplaatsen voor deels eigen en gezamenlijk gebruik.

Locatie:
De bedrijfs-/kantoorunits bevinden zich op het moderne bedrijventerrein Vaanpark 3. Vaanpark is opgesplitst in 4 gedeelten; Vaanpark 1 t/m 4. De infrastructuur op bedrijventerrein Vaanpark is ruim opgezet. Het terrein wordt ontsloten via de Carnisser Baan en is gelegen langs rijksweg A29. Busverbindingen en tramverbinding zijn op loopafstand aanwezig.

Wilt u meer weten over dit project? Neem dan een kijkje op de website van Makelaardij Van Vliet: https://vanvliet.net/nieuwbouw-riga-barendrecht hier vindt u niet alleen de contactgegevens maar kunt u ook de brochure downloaden.

Meer projecten

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd

Fase II van de eilandkavels te Halsteren is in ontwikkeling.

Persbericht| Progam Vastgoed B.V. verhuurt zichtlocatie aan Rijksweg A16

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd