De eerste units zijn reeds verkocht op bedrijventerrein Reedijk te Heinenoord!

Het nieuwbouwproject Reedijk te Heinenoord bestaat uit verschillende bedrijfsruimten van ca. 150 m² tot ca. 311 m². De bedrijfsruimten worden gevestigd op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein ‘Reedijk’ in Heinenoord, direct langs de rijksweg A29. De units worden op eigen grond geleverd en krijgen daarnaast een aandeel in de mandelige weg.

Bedrijventerrein Reedijk is een ruim opgezet bedrijventerrein en is nog volop in ontwikkeling. Aan de buitenrand van het terrein is het kantoor van Rabobank Hoeksche Waard gesitueerd en in 2015 zijn de nieuwbouwlocaties van Bouwcenter Esselink, metaalbewerkingsbedrijf Blacon en BroNij Infra B.V. opgeleverd. Tevens is op het terrein Joulz gevestigd.

Bedrijventerrein Reedijk is gelegen langs de provinciale weg N217, direct tegenover het busstation Heinenoord en nabij de op-/afrit van rijksweg A29 (Rotterdam-Zierikzee).

De bedrijfsruimten worden onder architectuur gebouwd, beschikken over een ruime eigen parkeergelegenheid en worden daarnaast zeer compleet opgeleverd.

De eerste units zijn inmiddels verkocht!

Meer informatie kunt u vinden in de brochure van dit project:

Brochure Reedijk Heinenoord

Meer projecten

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

Het dak en de gevels van DC Maarssen zijn bijna dicht!

PROGAM zoekt bedrijfspanden met buitenterrein

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

De voortgang van het nieuwbouwproject Ritmeester aan de Nijmegenstraat in de Waalhaven te Rotterdam verloopt voorspoedig. Een nieuwe bedrijfshal met een volledige PGS 15 voorziening!

We zijn gestart met de montage van de staalconstructie voor het project van Odink&Koenderink