De eerste units zijn reeds verkocht op bedrijventerrein Reedijk te Heinenoord!

Het nieuwbouwproject Reedijk te Heinenoord bestaat uit verschillende bedrijfsruimten van ca. 150 m² tot ca. 311 m². De bedrijfsruimten worden gevestigd op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein ‘Reedijk’ in Heinenoord, direct langs de rijksweg A29. De units worden op eigen grond geleverd en krijgen daarnaast een aandeel in de mandelige weg.

Bedrijventerrein Reedijk is een ruim opgezet bedrijventerrein en is nog volop in ontwikkeling. Aan de buitenrand van het terrein is het kantoor van Rabobank Hoeksche Waard gesitueerd en in 2015 zijn de nieuwbouwlocaties van Bouwcenter Esselink, metaalbewerkingsbedrijf Blacon en BroNij Infra B.V. opgeleverd. Tevens is op het terrein Joulz gevestigd.

Bedrijventerrein Reedijk is gelegen langs de provinciale weg N217, direct tegenover het busstation Heinenoord en nabij de op-/afrit van rijksweg A29 (Rotterdam-Zierikzee).

De bedrijfsruimten worden onder architectuur gebouwd, beschikken over een ruime eigen parkeergelegenheid en worden daarnaast zeer compleet opgeleverd.

De eerste units zijn inmiddels verkocht!

Meer informatie kunt u vinden in de brochure van dit project:

Brochure Reedijk Heinenoord

Meer projecten

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd

Fase II van de eilandkavels te Halsteren is in ontwikkeling.

Persbericht| Progam Vastgoed B.V. verhuurt zichtlocatie aan Rijksweg A16

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd