De Bergschenhoek Groep bepaalt d.m.v. duurzaamheid de koers naar de toekomst!

‘Duurzaamheid bepaalt onze koers naar de toekomst’

Maak kennis met De Bergschenhoek Groep. Ontstaan vanuit de zand- en grindhandel. Nu, honderd jaar later, is het bedrijf actief in luchtventilatie, rookgasafvoersystemen en weg- en waterbouw. Op het eerste gezicht lijkt dit weinig met elkaar te maken te hebben, maar wie verder kijkt, ziet een fascinerend familiebedrijf dat sterk is in bouwgerelateerde kwaliteitsproducten. De focus ligt op duurzaamheid en daar wordt de toekomst dan ook op afgestemd.

Nederland moet de komende jaren toekomstbestendig gemaakt worden

Het energieverbruik moet volgens De Bergschenhoek Groep fors naar beneden. We moeten van het aardgas af, bestaande woningen moeten energie-neutraal worden en nieuwe woningen moeten hun eigen energie opwekken. Ondertussen dwingen klimatologische veranderingen ons ook tot ingrijpende maatregelen op watergebied: we willen immers allemaal wél droge voeten houden en dat betekent dat er rekening gehouden moet worden met de effecten van hoosbuien, die mogelijkerwijs maar één keer in de 25 jaar voorkomen.”

De Berschenhoek Groep geeft in hun gloednieuwe glossy inzicht in hun visie, op een manier die we vanuit Progam Bouwmanagement aanmoedigen en graag met u delen!

Benieuwd? Klik hier om de volledige glossy te lezen!

Meer projecten

Project Anton Geesinkhuis opgeleverd, ingericht en grotendeels verhuurd!

Het voorschouwen is gestart op het project DC Maarssen

De werkzaamheden verlopen voorspoedig bij het project van Odink&Koenderink!

Persbericht| Progam Vastgoed B.V. verhuurt zichtlocatie aan Rijksweg A16

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd