Fase 4 Cornelisland te Ridderkerk binnenkort van start

Na het succes van Cornelisland Fase 1, 2 en 3 ontwikkelt PROGAM nu fase 4! Het nieuwbouw project wordt gevestigd op de kavel tegenover het distributiecentrum van PostNL aan de Florijnstraat en Schaapherderweg op bedrijventerrein Cornelisland in Ridderkerk.

Fase 4 zal bestaan uit vier bouwblokken, van in totaal 46 units. Het verzamelgebouw wordt onder architectuur gebouwd, wordt zeer compleet opgeleverd en is gesitueerd op het moderne bedrijventerrein Cornelisland, direct langs de rijkswegen A15 en A16.

Voor meer informatie over de indeling van de blokken, voorzieningen en specificaties verwijzen wij u graag door naar Makelaardij Van Vliet. U vindt hier tevens een duidelijk overzicht van de reeds beschikbare units en een uitgebreide brochure.

Naar verwachting zal Cornelisland fase 4 eind 2019 worden opgeleverd.

Locatie Bedrijventerrein Cornelisland:
Bedrijventerrein Cornelisland is het nieuwste in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein in Ridderkerk, op de grens van Barendrecht en Rotterdam. Het bedrijventerrein ligt direct aan de op- en afritten van Knooppunt Ridderkerk, waar de rijkswegen A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) tezamen komen. Het terrein is goed zichtbaar vanaf rijksweg A15 en A16. Het terrein is gelegen achter de woonboulevard Cornelisland in Barendrecht. Op het bedrijventerrein zijn reeds gevestigd Transportonderneming A. Hak, het distributiecentrum van PostNL, MAN Truckservice en diverse bedrijfsverzamelgebouwen. Daarnaast bestaan nieuwbouwplannen voor een grootschalig distributiecentrum.

Meer projecten

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.