Blue Building Institute aanwezig op MIPIM te Cannes!

Van 12 tot 15 maart vindt de 30e editie plaats van MIPIM!

MIPIM, het belangrijkste onroerend goed evenement, verzamelt de meest invloedrijke spelers uit alle sectoren van de internationale vastgoedsector. Met maar liefst 360 bijzondere sprekers is het programma meer dan veelbelovend te noemen.

Dit jaar zullen maar liefst 26.000 deelnemers uit honderd verschillende landen MIPIM bezoeken!

MIPIM

Het conferentieprogramma geeft stof tot nadenken, strategische inzichten en oplossingsgerichte tools. Dit jaar ligt de focus meer dan ooit op de gebruiker van het pand, de mens zelf.


Voor De Blue Building Institute reden genoeg om aanwezig te zijn tijdens dit legendarische evenement in Cannes. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de gezondheid en het welzijn is van de gebruiker in de bebouwde omgeving. We zeggen dan ook niets voor niets ‘Eerst de mens, dan het gebouw’.

‘Eerst de mens, dan het gebouw’

Dick Vink – Technisch Directeur BBI

Samen met onze partners geven we de bezoekers en andere betrokkenen handvatten om een blijvende, positieve en vooral gezonde impact op elke gebouwde omgeving te kunnen maken.

Over de Blue Building Institute (BBI)

De Blue Building Institute (BBI) is een non-profit kennisinstituut, netwerk platform en incubator op het grensvlak tussen menselijk welzijn & gezondheid en de bebouwde omgeving. Een gezonde toekomstbestendige bebouwde omgeving, verbindt de elementen: People, Planet en Profit in één business model.

BBI heeft als doel om een beweging rondom gebouwen met een positieve impact op de mens, zogenaamde Blue Buildings, op gang te brengen en te versnellen. Dit doen zij samen met het netwerk bestaande uit o.a. Manufacturers, zorgverzekeraars, (real estate) consultants, architecten, juristen, universiteiten, stedenbouwkundigen en de overheid.
 

Meer projecten

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.

DHL verhuist naar vrijstaand bedrijfscomplex aan de Riga 2 te Barendrecht

Zichtlocatie te Zwijndrecht opgeleverd aan huurder Koning & Hartman

Nieuwbouw voor Saphire Maassluis krijgt steeds meer vorm.