De bouw van Bernissepark Zuidland fase I start deze week!

De bouw van Bernissepark Zuidland fase I start deze week! Met de start van de voorbereidingen zal de eerste paal in januari 2018 geslagen worden!

Heeft u altijd al willen wonen in een rustig dorp waarbij u wel de toegang heeft tot een uitgebreid voorzieningenaanbod en voldoende uitvalswegen? Fase I is verkocht maar de verkoop van fase II start binnenkort!

Fase I – Status: 100% verkocht!
De eerste fase bestaat uit tien 2-onder-1-kapwoningen, achttien eengezinswoningen en achttien vrije sector huurwoningen.

De eengezinswoningen in fase 1 zijn met 133 vierkante meter flink aan de maat. Met drie slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en standaard een berging in de tuin is er ruimte genoeg. Ook de 2-onder-1-kapwoningen in deze fase worden bijzonder ruim: maar liefst 178 vierkante meter. Het gaat om drielaagse woningen, met een riante woonkamer met open keuken, standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping, een enorme vrij indeelbare zolder en een inpandige berging. U kunt bovendien kiezen voor een aangebouwde garage.

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast Bernissepark ligt, vindt u in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openlucht zwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de brochure, deze vindt u hier: Brochure

Interesse? Neem contact op met makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk: 0181-619888.

Meer projecten

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

Het dak en de gevels van DC Maarssen zijn bijna dicht!

PROGAM zoekt bedrijfspanden met buitenterrein

De oplevering van het gloednieuwe DC aan de Pudongweg te Schiphol Rijk komt steeds dichterbij!

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

De voortgang van het nieuwbouwproject Ritmeester aan de Nijmegenstraat in de Waalhaven te Rotterdam verloopt voorspoedig. Een nieuwe bedrijfshal met een volledige PGS 15 voorziening!