Allerlaatste unit te huur in bedrijfsverzamelgebouw Havenkade – centrum Ridderkerk!


Project: Havenkade – Ridderkerk

Representatief nieuw te bouwen verzamelcomplex op bedrijventerrein De Gieterijstraat nabij Ridderkerk-centrum. Het te realiseren complex is gelegen op fraaie zichtlocatie langs de doorgaande weg naar Ridderkerk-centrum en vormt het sluitstuk van de ontwikkelingen die de afgelopen jaren zijn gerealiseerd langs de Havenstraat.

 

Het complex bestaand uit 1 showroom-/kantoorruimte en 2 kantoorunits aan de voorzijde en 5 kleinschalige bedrijfsunits met verdiepingsvloer aan de achterzijde. De units hebben een compleet en hoogwaardig opleverniveau en zijn functioneel van opzet.

Locatie:

Bedrijventerrein De Gieterij is gelegen nabij Ridderkerk-centrum en biedt middels de Rotterdamseweg uitstekende verbindingen van en naar de rijkswegen A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda). Bushalte op loopafstand.

Wilt u meer weten over dit project? Neem contact op met Makelaardij van Vliet, zij helpen u graag verder!
http://www.vanvliet.net

 

Meer projecten

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

Het dak en de gevels van DC Maarssen zijn bijna dicht!

PROGAM zoekt bedrijfspanden met buitenterrein

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

De voortgang van het nieuwbouwproject Ritmeester aan de Nijmegenstraat in de Waalhaven te Rotterdam verloopt voorspoedig. Een nieuwe bedrijfshal met een volledige PGS 15 voorziening!

We zijn gestart met de montage van de staalconstructie voor het project van Odink&Koenderink