Levendigheid in Reinierpark met komst van bedrijfsverzamelgebouw

DOOR REMKO VERMUNT OP 28 JUNI 2017

STEENBERGEN – Wethouder Marijke Vos en Taco Verplanke van Progam BV hebben woensdagochtend in het gemeentehuis hun handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst voor een kavel in Reinierpark. Progam BV gaat op één van de kavels een bedrijfsverzamelgebouw realiseren met tien units.

In eerste instantie zou de bouw van het pand pas beginnen als zeventig procent van de units verkocht zou zijn, maar gezien de enorme interesse voor het project wordt in september al gestart met de bouw. “Er zijn op dit moment vier units vergeven aan onder andere een meubelmaker, een timmerbedrijf en een schildersbedrijf”, vertelt Verplanke die verwacht dat bij de oplevering van het pand in februari 2018 alle units verkocht zijn.

De units van allemaal 100 vierkante meter zijn overigens te koop én te huur. “Men kan ook twee units samenvoegen.” Volgens Verplanke is het bedrijfsverzamelgebouw ideaal voor de kleinere bedrijven. “Het blijkt altijd een kweekvijver, er groeit er altijd wel één uit tot een groter bedrijf.” Van de achttien kavels op Reinierpark zijn er inmiddels al 6,5 verkocht en drie in optie. Wethouder Marijke Vos is blij met de komst van het bedrijfsverzamelgebouw. “Dit brengt levendigheid op Reinierpark.”

Bron:
Steenbergse Bode
http://internetbode.nl

Meer projecten

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd

Fase II van de eilandkavels te Halsteren is in ontwikkeling.

Persbericht| Progam Vastgoed B.V. verhuurt zichtlocatie aan Rijksweg A16

Bouw van de 24 bedrijfsunits te Numansdorp is gestart.

De nieuwbouw in Dordrecht reeds verhuurd