Voorinschrijving gestart voor Nieuwbouwproject – De Kruidenmeester – Barendrecht! Begin maart start verkoop.

  • Home
  • Vastgoedontwikkeling
  • Voorinschrijving gestart voor Nieuwbouwproject – De Kruidenmeester – Barendrecht! Begin maart start verkoop.
Progam Kruidenmeester Barendrecht

Op een prachtige locatie aan de Kruidentuin in Barendrecht is Novaform Vastgoedontwikkelaars bezig met de herontwikkeling van het pand aan de Kruidentuin 2 naar een gebouw met circa 21 luxe appartementen.

Het ontwerp, gemaakt door Architect René de Roon, bestaat uit een gebouw met 21 luxe 3- en 4 kamerappartementen en een ondergelegen parkeergarage. Rondom het gebouw ligt een parkachtige omgeving met groen en waterpartijen. 

De Kruidenmeester, Barendrecht
Type A1, ca. € 478.000.- v.o.n.
Type A1, ca. € 478.000.- v.o.n.

Inmiddels zijn de acht verschillende woningtypen bekend! U kunt uw interesse kenbaar maken door deel te nemen aan de voorinschrijving.

De voorinschrijving is op basis van indicatieve vanaf prijzen per woningtype. De definitieve prijzen worden begin maart 2019 bekend gemaakt.

Door u interesse kenbaar te maken via de voorschrijving krijgt u tevens de mogelijkheid om alvast voorbereidende gesprekken in te plannen, bijvoorbeeld in de vorm van een waardebepaling of een financieel gesprek.

U kunt u tot 18 februari 2019, tot 10.00 inschrijven via dit formulier.

Hulp nodig bij het invullen van het formulier? Bel met één van de makelaars.
Ooms Makelaars – 0180 626 500
Toussaint + Van Wijk – 0180 201 888

Bent u benieuwd naar de verschillende woningtypes? Op de website van ‘De Kruidenmeester’ (klik hier) vindt u alle aanvullende informatie! Zo krijgt u naast het inzicht in de verschillende woningtypes ook inzicht in de plattegronden. U vindt hier tevens de kavelkaart waarop u de ligging van het bouwnummer en de bijbehorende berging kunt bekijken.