‘De Nessepoort’ Fase III te Nesselande 90% verkocht – start bouw juli!

progam vastgoedontwikkeling

Na het succes van fase I en II ontwikkelt PROGAM nu fase III van nieuwbouwproject ‘De Nessepoort’ te Nesselande! Inmiddels is 90% van dit project verkocht! De bouw zal binnenkort van start gaan (juli 2019).

Nieuwbouwproject ‘De Nessepoort’ totaal bestaande uit 64 zelfstandige units (3e fase), gelegen aan de Willem Gispenstraat op “Bedrijvenpark Nesselande”, aan de rand van de gelijknamige Rotterdamse nieuwbouw woonwijk.

Benieuwd naar de verschillende type units? Deze vindt u in de brochure, klik hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie/ bereikbaarheid
Het bedrijvenpark Nesselande is het meest zuidelijke deel van Nesselande en ligt tussen de geluidswal langs de rijksweg A20 en de woonwijk Nesselande. Het vormt samen met de geluidswal een buffer tussen de rijksweg A20 en de woningen. De Laan van Magisch-Realisme met singel vormt de scheiding tussen het bedrijvenpark en de woonwijk. Het bedrijventerrein is met het openbaar vervoer, alsmede met eigen vervoer via de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel via de Europalaan / Hoofdweg (door Nieuwerkerk aan den IJssel) uitstekend bereikbaar. De Hoofdweg loopt parallel aan de rijksweg A20 en heeft met een nieuw viaduct over de rijksweg A20 (langs Hornbach) aansluiting op Nesselande.

Voor meer informatie over de units verwijzen wij u graag door naar de makelaar: