‘De Nessepoort’ Fase III, 24 zelfstandige units en 56 boxen, reeds voor 60% verkocht!

nessepoort Nesselande te koop progam

Na het succes van fase I en fase II ontwikkelt Progam Nesselande Fase III!

Fase III bestaat uit 24 zelfstandige units en 56 boxen, gelegen op ‘Bedrijvenpark Nesselande’, aan de rand van de gelijknamige Rotterdamse nieuwbouw woonwijk.

Indeling

Type 1 – Bedrijfsruimte met kantoor (Bouwnummers 19 & 20)
Dit type bestaat uit 150 m² bedrijfsruimte met 42 m² kantoorruimte op de begane grond en 42 m² kantoorruimte op de verdieping.

Type 2 – Bedrijfsruimte met kantoor (Bouwnummers 17,18, 21 & 22)
Dit type bestaat uit 150 m² bedrijfsruimte met 42 m² kantoorruimte op de begane grond en een entresolvloer als verdieping.

Type 3 – Bedrijfsruimte met kantoor (Bouwnummers 1 & 16)
Dit type bestaat uit 77 m² bedrijfsruimte met 34 m² kantoorruimte op de begane grond en een entresolvloer als verdieping.

Type 4 – Bedrijfsruimte (Bouwnummers 2 t/m 15) 
Deze units bestaan uit 58 m² bedrijfsruimte op de begane grond voorzien van een elektrische overheaddeur met ramen op de verdieping.

Type 5 – Bedrijfs-/opslagruimte (Bouwnummers 23 t/m 34)
Deze units bestaan uit 40 m² bedrijfs-/opslagruimte op de begane grond met een hoogte van 4,5 m1 en een handbedienbare overheaddeur.

Type 6 – Opslagruimte (Bouwnummers 35 t/m 64)
Deze units bestaan uit 18 m² opslagruimte op de begane grond met een hoogte van 3 m1 en een handbedienbare overheaddeur.

Bereikbaarheid Nessepoort te Nesselande

Het bedrijventerrein is met het openbaar vervoer, alsmede met eigen vervoer via de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel via de Europalaan / Hoofdweg (door Nieuwerkerk aan den IJssel) uitstekend bereikbaar. De Hoofdweg loopt parallel aan de rijksweg A20 en heeft net een nieuw viaduct over de rijksweg A20 aansluiting op Nesselande.

Inmiddels is 60% van dit project verkocht!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar Goud Bedrijfshuisvesting BV.

Oplevering: juli 2020