Cornelisland fase 3 te Ridderkerk start bouw: januari 2018 – NOG 1 TE KOOP!

Fase III zal bestaan uit 7 grote bedrijfshallen met kantoor in diverse metrages en 1 kantoorunit met opslag op de kop. De units worden zeer compleet opgeleverd en zijn gesitueerd op een modern bedrijventerrein direct langs rijksweg A15.

Veel aandacht wordt besteed aan duurzame, kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen en een functionele indeling. Deze ingrediënten zorgen, tezamen met een prachtige ligging op een steenworp afstand van knooppunt Ridderkerk, voor een ideale succesformule.

Bedrijventerrein Cornelisland is het nieuwste in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein in Ridderkerk langs de A15 en veel ondernemers zien de meerwaarde van de uitstekende locatie van het bedrijventerrein. Het gebied wordt voorzien van een uitstekende infrastructuur en een groene uitstraling.

Start bouw: januari 2018

Voor meer informatie over Cornelisland fase III verwijzen wij u door naar de nieuwbouwbedrijfspagina van Makelaardij Van Vliet te Ridderkerk: https://vanvliet.net/nieuwbouw-cornelisland-fase-3

of bel:
0180 – 43 43 43

 

Meer projecten

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

Het dak en de gevels van DC Maarssen zijn bijna dicht!

PROGAM zoekt bedrijfspanden met buitenterrein

Het hoogste punt is bereikt aan de Kelvinweg te Spijkenisse!

De voortgang van het nieuwbouwproject Ritmeester aan de Nijmegenstraat in de Waalhaven te Rotterdam verloopt voorspoedig. Een nieuwe bedrijfshal met een volledige PGS 15 voorziening!

We zijn gestart met de montage van de staalconstructie voor het project van Odink&Koenderink